Een Website, Landing Page of Webshop in jouw Facebook Pagina

verfrissend marketing beeldlogoDit is een demo pagina op de website van Verfrissend Marketing die ook te zien is als Tab in onze Facebook Pagina (in de desktop variant althans).

Bij JUG010 (Joomla User Group Rotterdam) heeft Arnold in een presentatie aangestipt wat de uitgebreide mogelijkheden zijn om Joomla! websites met Social Media platforms zoals Facebook te koppelen.

In een korte demo was te zien hoe je een eigen Page Tab, zoals deze, aan een Facebook Pagina kunt toevoegen.

Kun je je voorstellen wat de mogelijkheden zijn voor zakelijke gebruikers met een doelgroep die actief is op Facebook? Webshops, Landing Pages rondom acties, Registratiepagina's voor evenementen of nieuwsbrieven etc. etc. Allemaal content die hier getoond kan worden.

Wil je weten hoe dat werkt? Neem contact met ons op.

verfrissend marketing slideshow social media

Brainstorm en Inspiratie

Soms heb je gewoon behoefte aan een klankbord. Even sparren, overleggen, brainstormen over de aanpak. Dat is Verfrissend op zijn best!

Maak een afspraak en we gaan om de tafel zitten om samen te bespreken hoe jij meer omzet kan draaien. De kosten zijn beperkt, jij houdt de regie.

Lees meer..

Social Media Advies

Wil jij jouw bedrijf via Social Media op de kaart zetten en wil je dat meteen goed doen? Wat ga je melden? Hoe vaak? Via welke accounts?

Nodig Verfrissend uit voor een brainstorm sessie! De inzet van Social Media zal veel effectiever zijn met een helder en doordacht communicatieplan.

Lees meer..

Bedrijfsgegevens

Verfrissend Marketing V.O.F.
Voorschoterlaan 143b
3068 KM  ROTTERDAM

Mail: info(@)verfrissend-marketing.nl
Mob: +31(0) 6 154 22605
Skype: arnold.bergshoeff

KvK: 62007661
IBAN: NL76ABNA0401240371

Algemene Voorwaarden
Disclaimer

VerfrissendeTweets

Verfrissend

Ook vandaag ondervinden we weer storingen waardoor uw website en e-mail slecht of niet presteren. Argeweb werkt aan een oplossing. Excuses.

Verfrissend

Argeweb rapporteert een storing waardoor uw website slecht bereikbaar is. De storing is snel verholpen. Excuses voor het ongemak.